20 foto tregojnë se pitbullët mund të jenë të bindur

20 foto tregojnë se pitbullët mund të jenë të bindur
Ruben Taylor

Pit Bulls kanë një reputacion të keq, për fat të keq. Ajo që ndodh është se, për shkak se ata janë një racë shumë e fortë dhe muskulare, me një pickim të fuqishëm, pronarët e papërgjegjshëm filluan t'i përdorin këta qen për të luftuar dhe sulmuar. Ata filluan të zgjidhnin këlyshët që për disa arsye kishin tipare më agresive dhe i stërvitën këta qen për të keqen.

Duke kujtuar se Pit Bull është emri i dhënë një grupi qensh duke përfshirë American Pit Bull Terrier, American Staffordshire Terrier dhe Staffordshire Bull Terrier.

Numri i Pit Bulls është rritur në Brazil çdo vit dhe ka fituar shumë admirues të rinj në të gjithë botën. Të krijuar me dashuri, këmbëngulje, durim dhe udhëheqje, ata janë qen dhe shoqërues jashtëzakonisht të urtë.

Shiko gjithashtu: 10 raca qensh të vegjël dhe të lezetshëm

Ne veçojmë 20 foto që vërtetojnë se Pit Bulls janë miq të shkëlqyer!

Shiko gjithashtu: Monitoroni qenin tuaj të moshuar për shenja të sëmundjes
Ruben Taylor
Ruben Taylor
Ruben Taylor është një entuziast i pasionuar për qentë dhe pronar qensh me përvojë, i cili i ka kushtuar jetën e tij kuptimit dhe edukimit të të tjerëve për botën e qenve. Me mbi një dekadë përvojë praktike, Ruben është bërë një burim i besueshëm i njohurive dhe udhëzimeve për shokët e dashuruar të qenve.Pasi u rrit me qen të racave të ndryshme, Ruben zhvilloi një lidhje dhe lidhje të thellë me ta që në moshë të hershme. Magjepsja e tij me sjelljen, shëndetin dhe stërvitjen e qenve u intensifikua më tej, ndërsa ai u përpoq të siguronte kujdesin më të mirë të mundshëm për shokët e tij me gëzof.Ekspertiza e Rubenit shtrihet përtej kujdesit bazë të qenve; ai ka një kuptim të thellë të sëmundjeve të qenve, shqetësimeve shëndetësore dhe komplikimeve të ndryshme që mund të lindin. Përkushtimi i tij në kërkime dhe qëndrimi i përditësuar me zhvillimet më të fundit në këtë fushë siguron që lexuesit e tij të marrin informacion të saktë dhe të besueshëm.Për më tepër, dashuria e Rubenit për të eksploruar raca të ndryshme të qenve dhe karakteristikat e tyre unike e ka bërë atë të grumbullojë një pasuri të njohurive rreth racave të ndryshme. Njohuritë e tij të plota në tiparet specifike të racës, kërkesat për ushtrime dhe temperamentet e bëjnë atë një burim të paçmuar për individët që kërkojnë informacion rreth racave specifike.Nëpërmjet blogut të tij, Ruben përpiqet të ndihmojë pronarët e qenve të lundrojnë në sfidat e pronësisë së qenve dhe të rrisin foshnjat e tyre me gëzof për të qenë shoqërues të lumtur dhe të shëndetshëm. Nga trajnimiteknika për aktivitete argëtuese, ai jep këshilla dhe këshilla praktike për të siguruar edukimin perfekt të çdo qeni.Stili i ngrohtë dhe miqësor i shkrimit të Rubenit, i kombinuar me njohuritë e tij të mëdha, i ka dhënë atij një ndjekës besnik të entuziastëve të qenve, të cilët presin me padurim postimin e tij të ardhshëm në blog. Me pasionin e tij për qentë që shkëlqen përmes fjalëve të tij, Ruben është i përkushtuar të ndikojë pozitivisht në jetën e qenve dhe pronarëve të tyre.