Fotografitë e qenve të përzier (SRD)

Fotografitë e qenve të përzier (SRD)
Ruben Taylor

Këtu në sajt kemi një seksion të veçantë vetëm për këta qen të mrekullueshëm: përzierjet. Shihni këtu të gjithë artikujt që kemi përgatitur rreth mutts dhe birësimit.

mutts janë shumë të suksesshëm në Brazil dhe ne gjithmonë duhet të shpërndajmë se sa të bukur dhe të veçantë janë ata, sepse pavarësisht nga njerëzit nëse atyre u pëlqen, ata gjithmonë përfundojnë duke mbetur në strehimore, ndërsa qentë e racës së pastër adoptohen shpejt.

Ata madje bënë një film për qentë endacakë . Shumë njerëz të famshëm kanë adoptuar endacakë dhe ndihmojnë në përhapjen e idesë së birësimit.

Pasi të shihni këto foto të bukura, SHARE këtë postim në Facebook, në mënyrë që më shumë njerëz të shohin se sa të mrekullueshëm janë. Nuk ka rëndësi gara!

Shiko gjithashtu: Si të bëni një qen si ju

Shiko gjithashtu: Gjithçka për kurvat në vapë
Ruben Taylor
Ruben Taylor
Ruben Taylor është një entuziast i pasionuar për qentë dhe pronar qensh me përvojë, i cili i ka kushtuar jetën e tij kuptimit dhe edukimit të të tjerëve për botën e qenve. Me mbi një dekadë përvojë praktike, Ruben është bërë një burim i besueshëm i njohurive dhe udhëzimeve për shokët e dashuruar të qenve.Pasi u rrit me qen të racave të ndryshme, Ruben zhvilloi një lidhje dhe lidhje të thellë me ta që në moshë të hershme. Magjepsja e tij me sjelljen, shëndetin dhe stërvitjen e qenve u intensifikua më tej, ndërsa ai u përpoq të siguronte kujdesin më të mirë të mundshëm për shokët e tij me gëzof.Ekspertiza e Rubenit shtrihet përtej kujdesit bazë të qenve; ai ka një kuptim të thellë të sëmundjeve të qenve, shqetësimeve shëndetësore dhe komplikimeve të ndryshme që mund të lindin. Përkushtimi i tij në kërkime dhe qëndrimi i përditësuar me zhvillimet më të fundit në këtë fushë siguron që lexuesit e tij të marrin informacion të saktë dhe të besueshëm.Për më tepër, dashuria e Rubenit për të eksploruar raca të ndryshme të qenve dhe karakteristikat e tyre unike e ka bërë atë të grumbullojë një pasuri të njohurive rreth racave të ndryshme. Njohuritë e tij të plota në tiparet specifike të racës, kërkesat për ushtrime dhe temperamentet e bëjnë atë një burim të paçmuar për individët që kërkojnë informacion rreth racave specifike.Nëpërmjet blogut të tij, Ruben përpiqet të ndihmojë pronarët e qenve të lundrojnë në sfidat e pronësisë së qenve dhe të rrisin foshnjat e tyre me gëzof për të qenë shoqërues të lumtur dhe të shëndetshëm. Nga trajnimiteknika për aktivitete argëtuese, ai jep këshilla dhe këshilla praktike për të siguruar edukimin perfekt të çdo qeni.Stili i ngrohtë dhe miqësor i shkrimit të Rubenit, i kombinuar me njohuritë e tij të mëdha, i ka dhënë atij një ndjekës besnik të entuziastëve të qenve, të cilët presin me padurim postimin e tij të ardhshëm në blog. Me pasionin e tij për qentë që shkëlqen përmes fjalëve të tij, Ruben është i përkushtuar të ndikojë pozitivisht në jetën e qenve dhe pronarëve të tyre.