FURminator: si funksionon, ku të blini - Gjithçka për Qentë

FURminator: si funksionon, ku të blini - Gjithçka për Qentë
Ruben Taylor

Shumë njerëz ankohen se qimet e qenit nuk ndalojnë së rënët dhe duke e lënë shtëpinë pis. Flokët përreth shtëpisë janë me të vërtetë ndonjëherë një problem për ata që kanë një qen ose mace. Por, falë një shpikjeje amerikane, ne tani jemi në gjendje t'i krehim qentë dhe macet tona në atë mënyrë që pothuajse të gjithë qimet e ngordhura të hiqen, dhe kështu më pak qime bien rreth shtëpisë tonë.

FURminator punon

Nuk besoja se ishte e vërtetë derisa e bëra me qenin tim. Vërtet qimet e vdekura dalin të gjitha në FURminator, pra më pak qime në divan dhe në dysheme! Ata premtojnë të reduktojnë humbjen e flokëve me 90% .

Shihni këtë:

Shiko gjithashtu: Monitoroni qenin tuaj të moshuar për shenja të sëmundjes

Ku mund të blini FURminator

Qentë e vegjël

FLOKË TË SHKURTRA

PALLTE E GJATE

Qentë e mesme

Shiko gjithashtu: Frutat për qentë: përfitimet dhe kujdesi

FLOKE TË SHKURTRA

FLOKE TE GJATE

Qentë e mëdhenj

> FLOKE TE GJATE
Ruben Taylor
Ruben Taylor
Ruben Taylor është një entuziast i pasionuar për qentë dhe pronar qensh me përvojë, i cili i ka kushtuar jetën e tij kuptimit dhe edukimit të të tjerëve për botën e qenve. Me mbi një dekadë përvojë praktike, Ruben është bërë një burim i besueshëm i njohurive dhe udhëzimeve për shokët e dashuruar të qenve.Pasi u rrit me qen të racave të ndryshme, Ruben zhvilloi një lidhje dhe lidhje të thellë me ta që në moshë të hershme. Magjepsja e tij me sjelljen, shëndetin dhe stërvitjen e qenve u intensifikua më tej, ndërsa ai u përpoq të siguronte kujdesin më të mirë të mundshëm për shokët e tij me gëzof.Ekspertiza e Rubenit shtrihet përtej kujdesit bazë të qenve; ai ka një kuptim të thellë të sëmundjeve të qenve, shqetësimeve shëndetësore dhe komplikimeve të ndryshme që mund të lindin. Përkushtimi i tij në kërkime dhe qëndrimi i përditësuar me zhvillimet më të fundit në këtë fushë siguron që lexuesit e tij të marrin informacion të saktë dhe të besueshëm.Për më tepër, dashuria e Rubenit për të eksploruar raca të ndryshme të qenve dhe karakteristikat e tyre unike e ka bërë atë të grumbullojë një pasuri të njohurive rreth racave të ndryshme. Njohuritë e tij të plota në tiparet specifike të racës, kërkesat për ushtrime dhe temperamentet e bëjnë atë një burim të paçmuar për individët që kërkojnë informacion rreth racave specifike.Nëpërmjet blogut të tij, Ruben përpiqet të ndihmojë pronarët e qenve të lundrojnë në sfidat e pronësisë së qenve dhe të rrisin foshnjat e tyre me gëzof për të qenë shoqërues të lumtur dhe të shëndetshëm. Nga trajnimiteknika për aktivitete argëtuese, ai jep këshilla dhe këshilla praktike për të siguruar edukimin perfekt të çdo qeni.Stili i ngrohtë dhe miqësor i shkrimit të Rubenit, i kombinuar me njohuritë e tij të mëdha, i ka dhënë atij një ndjekës besnik të entuziastëve të qenve, të cilët presin me padurim postimin e tij të ardhshëm në blog. Me pasionin e tij për qentë që shkëlqen përmes fjalëve të tij, Ruben është i përkushtuar të ndikojë pozitivisht në jetën e qenve dhe pronarëve të tyre.