30 foto të lezetshme të fëmijëve të vegjël me qen të mëdhenj

30 foto të lezetshme të fëmijëve të vegjël me qen të mëdhenj
Ruben Taylor

Pavarësisht madhësisë së tyre dhe faktit që shpesh shkaktojnë frikë te njerëzit, qentë e mëdhenj apo edhe gjigantë mund të jenë miq shumë të veçantë. Ata e duan dhe mbrojnë familjen e tyre, veçanërisht fëmijët. Këto foto e ilustrojnë këtë dhe veçanërisht tregojnë se sa bukur është t'i shohësh ata të dy së ​​bashku!

Jo të gjithë qentë e mëdhenj janë të mirë për familjet me fëmijë: qentë roje dhe barinjtë mund të jenë shumë të shqetësuar dhe tepër të mbrojtur rreth fëmijëve. Por disa raca të vogla nuk janë gjithashtu të përshtatshme për fëmijët, pasi ato priren të jenë më agresive dhe të llastuara.

Përfitimet e rritjes së një fëmije me një qen janë të mëdha: përgjegjësi, dhembshuri, besim… luani shumë!

Këshilla për një bashkëjetesë më të mirë mes qenve dhe fëmijëve

Racat më të mira për fëmijët

20 arsye për të marrë një qen

Kënaquni shijoni këto imazhe të mrekullueshme!

Shiko gjithashtu: Fotografitë e këlyshëve të argjilës që do të shkrijnë zemrën tuaj

Shiko gjithashtu: 10 racat më të çuditshme të qenve në botë

Imazhet: BoredPanda
Ruben Taylor
Ruben Taylor
Ruben Taylor është një entuziast i pasionuar për qentë dhe pronar qensh me përvojë, i cili i ka kushtuar jetën e tij kuptimit dhe edukimit të të tjerëve për botën e qenve. Me mbi një dekadë përvojë praktike, Ruben është bërë një burim i besueshëm i njohurive dhe udhëzimeve për shokët e dashuruar të qenve.Pasi u rrit me qen të racave të ndryshme, Ruben zhvilloi një lidhje dhe lidhje të thellë me ta që në moshë të hershme. Magjepsja e tij me sjelljen, shëndetin dhe stërvitjen e qenve u intensifikua më tej, ndërsa ai u përpoq të siguronte kujdesin më të mirë të mundshëm për shokët e tij me gëzof.Ekspertiza e Rubenit shtrihet përtej kujdesit bazë të qenve; ai ka një kuptim të thellë të sëmundjeve të qenve, shqetësimeve shëndetësore dhe komplikimeve të ndryshme që mund të lindin. Përkushtimi i tij në kërkime dhe qëndrimi i përditësuar me zhvillimet më të fundit në këtë fushë siguron që lexuesit e tij të marrin informacion të saktë dhe të besueshëm.Për më tepër, dashuria e Rubenit për të eksploruar raca të ndryshme të qenve dhe karakteristikat e tyre unike e ka bërë atë të grumbullojë një pasuri të njohurive rreth racave të ndryshme. Njohuritë e tij të plota në tiparet specifike të racës, kërkesat për ushtrime dhe temperamentet e bëjnë atë një burim të paçmuar për individët që kërkojnë informacion rreth racave specifike.Nëpërmjet blogut të tij, Ruben përpiqet të ndihmojë pronarët e qenve të lundrojnë në sfidat e pronësisë së qenve dhe të rrisin foshnjat e tyre me gëzof për të qenë shoqërues të lumtur dhe të shëndetshëm. Nga trajnimiteknika për aktivitete argëtuese, ai jep këshilla dhe këshilla praktike për të siguruar edukimin perfekt të çdo qeni.Stili i ngrohtë dhe miqësor i shkrimit të Rubenit, i kombinuar me njohuritë e tij të mëdha, i ka dhënë atij një ndjekës besnik të entuziastëve të qenve, të cilët presin me padurim postimin e tij të ardhshëm në blog. Me pasionin e tij për qentë që shkëlqen përmes fjalëve të tij, Ruben është i përkushtuar të ndikojë pozitivisht në jetën e qenve dhe pronarëve të tyre.