emra për qentë

emra për qentë
Ruben Taylor

Ne bëmë një përzgjedhje me më shumë se 1000 emra për qen, kështu që ju keni shumë mundësi për të zgjedhur më të mirën. Të vendosësh se si do të quhet një qen është shumë e rëndësishme që në momentin e parë që ai arrin në shtëpinë tuaj.

Para se të filloni të zgjidhni një emër, shihni në këtë artikull se si të zgjidhni emrin e qenit tuaj. Nëse qeni juaj është tashmë i rritur (mund ta keni adoptuar dhe keni vendosur t'i ndryshoni emrin), mos u shqetësoni. Ja se si të ndryshoni emrin e një qeni.

Ka shumë emra të njohur dhe të zakonshëm të qenve (Billy, Marley etj) dhe gjithashtu emra të ndryshëm qensh . Disa njerëz bëjnë homazhe për lojtarët e futbollit ( Romário , Ronaldo , Raí , Neymar , Messi ) dhe të famshëm si yjet e televizionit dhe filmit (Madonna, Bandit, etj.). Kreativiteti nuk ka kufij.

Shikoni videon tonë se si të zgjidhni emrin e përsosur për qenin tuaj

Si ta mësoni qenin tuaj me emrin

Po, shumë e lehtë për ta mësuar qenin me emrin e tij, shikoni se si:

1- Përdoreni gjithmonë emrin e tij kur bëhet fjalë për gjëra të mira, të tilla si vaktet, ushqimet dhe dashuria

2 - Mundohuni të mos përdorni emra të tjerë pseudonime në fillim, në mënyrë që ai të kujtojë mirë emrin e zgjedhur

3- Mos përdorni emrin e qenit për t'u grindur me të, për shembull: "Toby, jo!" ose "Jo, Toby!" Përdorni emrin e qenit vetëm për gjëra pozitive.

Produktet thelbësore për qenin tuaj

PërdorniSkilate Balene Coliza Greqisht Lola Olie Samson Lodër Bali Collem Gremilin Lolita Oligeitor Samson Toya Baltazaer Collin Greta Lolly Ony Santana Trica Balu Konjak Guga Londër Orca Sara Troja Balu Connan Guliver Lonnie Orion Sara Thunder Banny Crash Guria Zot Orloff/loloff Sarita Truska Scamp Crazy Halley Lores Olaf Sarney Tuchu Barão Cris Hana Loreta Oscar Sascky Tufão Barbie Crystal Hannah Humbur Otto Sasha Tuff Barney Cronos Hany Loto Oz Sayde Tula Baronesha Cuca Harony Lua Ozzy Scarlet Tullipa Bart Cudumolo Harry Luar Paco Scooby Tuly Bary Custelinha/Cus Hasso Fat Pakyta Scoot Tuska Baske Cyborg Haylley Lucki Paloma Scotty Tyliko Basso Cyrus Ai-njeri Lucy Pamina Serafina Tyson Baster Diania Hercules Ludy Pandora Serelepe/Serela Uarassa Patate Daikiri Hetam Luiggi Panja Shaienne Uarussa Patate Daisy High Luka Petulla Shakira UFO Batista Dalila malësor Luli Pantalona Shalon Ulli Bayron Zonja Hivybit Lulu Pantera Shanna Uly Bax Dana Hondo Lulu Panthera Shara Urco Beatle Dandara Honie Luma Pantro Sharon Ariu Beaves Rreziku Huanna Luna Paquito Shasca Ursula Bebeca Danka Hulk Lup Paris Shasha Valentina Bebel Dáphine Akull Xhami zmadhues Patcha Shayda Valt Becki Dara Igor Lupe Paulo Sheerra Vanila Beethoven Debbie Ikki Lupita Pebbles Sheik Vanilje Bek Del Hekur Drita Pegasus Shelly Velly Beka Baby Jack Lylla Pegus Shena Velvet Bel Denver Jacky Lyra Pele Sherman Vicky Belle Derek Jade Mabel Furry Shkëlqim Jeta Belinha Dhuly Jambo Machinho Penelope Shipar Zoti Belle DiAmba James Mack Penelope Shirra Vips E bukur Dian Jane Macky Nugget Shiru Victory Benhu/Ben-Hur Diana Jango Maddok Pepsi Shisha Volly Benji Dick Jasmin Maddox Little Shitara Volverine Beretta Dicky Jaspion Madison Pearl Shiva Votan Bessie Dieise/Dieice Jedah Madonna Pet Shoyo Welma Bethovem Dik Jeday Maggie Shuttlecock Shuit Wendy Bethoven Dilan Jeff Magnum Flicker Simba Whisky Betoven Dingo Jeice/Jeise Maguila Petit Simpson Willy Betsy Dinky Jekh orJhek Mahala/Marrala Petra Sininho Xandra Bia Dino Jennie Maia Petrus Siouxie Xaninha Bialy Dirk Jenny Maila Picasso Sissy Shurup Bianca Distroy Jimmy Maiqui Pika Skol Xena/Chena Biba Diva Joaninha Major Pilot Snoop Sherif Bibou Qen Joaquina Malika Pimpão Snoopy Xeta Bidu Dolly Jodie Malu Pinduca Snuffles Xiva Biduinha Doly Joe Manchete Pingo Sofia Xuxa Big Dominick Joker Mandela Rozë Sholla Yagi Bijus i vogël Dora Joli Mandy Pinky Solon Yalo Bilica Dori Jolie Mantorras Pinuca BiriGoku Yanara Billy Doris Jollie Maradona Popcorn Sophie Yanck Biluca Doroty Jolly Marck Pipou Soputnik Yanka Bingo Dot Josie Mariah Pirate Sora Yara Bira Doug Jowzis Mario Piruca Spak Yasmine Bito Dragon Juda Marley Pirueta Spark Yasmin Biula Draguita Juli Marlon Pit Spayk Yend Black Drakar Julie Marrone Pita Specktro Yngra Blanda Drayka Korrik Martohu Pithula Spike Ynqui Blandina Drica Korrik Marvey Pitoco Spock Yog Blayck Drika Juma Marvin Pitty Spoty Yorek Blaze Duda Juna Marx Pituca Spyky Yuca Blek Dufs Jung Max Pitucha Stallone Yullie Blitz Dufy Jupiter Meg Pituquinho Stella Yully Bludo Duke Kaidy Megh Më vjen keq Sting Yuna Blu Dundum Kaisa Mel Pityr Stitch Yura Bob Duçes Kalel Melasa Plock Storn Yuri Ball Dylan Kandy Melany Plutoni Strauss Zaira Little Ball Eddie Karina Melissa Pocahonta suedeze Zaisse Kukull Eike Kassy Mell;Mellzinha Pocahontas Sulltan Zak Bonifacio Einstein Katherine Mélody Poliana Sunshine Zaky Bonny Elektra Katina Merlin Pollaka Superstar Zambia Bono Elfy Katita Mia Polly Meerkat Zana Boog Elke Katucha Mick Polo Suyang Zandor Bores Ema Katy Mika Poly Suzi Zangor Boris Emilly Kayo Mike Pompollo Suzuke Zara Bradock Emy Kayule Mikey Poof Suzy Zazu Brahma Enia Kayulle Mila Popeye Tábata Zembo Branka Eros Kelly Milady/Mileide Porcina Tadeu Zepelin Brasck Estrela Kemilly Milli Zi Taialys Zeus Brawllyo Serë Kenny Milu Pretinha Taigra Ziba Bukë Eurico Kequinha Mimi Prímula Tajvana Zibiav Brenda Euriko Keth Mend Princesha Tajmahal Zidani BrendaFoshnja Zana Kevin Ming Priscilla Talita Zilu Brian Fadu Kia Qull Prisla Tambor Zilucar Brida Sparkle Kiara Mingo Puca Tammy/Thamy Zinku Bridy Hawk Kiefer Mini Puding Tan Zinho Brietta Fanika Kika Mink Puk Tandra Ziris Brigite Fanny Kikinha Mirah Mbretëresha Tara Zirus Brina Fanta Kiko Mirandela Queiti Tasha Zizo Dolli Farrah Killer Mirka Quelena Tata Zock Freeze Farucke Kim Misan Quene Takt Zoe Broly Fauzi Kimbol Mister Quiver Tatuff Zoê Bruce Felicia Kin Miucha Rabech, "Bezinha" Tau-Quita Zoé Bruna Fênix Kinder Miuska Rabito Demi Zola Brutes Fidel Mbreti Moffie Grumpy Taxaisa Zoltan Brutus Fidji Kininha Molder Radija Tayga Zuca Magjistare e vogel Fifi Kira Molli Raika Tchiury Zuck Buana Filo Kirra Molly Raira Tchocco Zombie kupon MIRË SE VINI dhe përfito 10% ulje në blerjen tënde të parë!

Emrat e qenve të famshëm

Kinemaja dhe muzika janë burime të shkëlqyera frymëzimi për emrat e qenve . Emra si Marley (nga "Marley & amp; Me"), Scooby (nga "Scooby Doo"), Beethoven (i cili, përveç se është Shën Bernardi i filmit, shërben edhe si një haraç për kompozitor), Madonna (këngëtare), Xuxa (prezantuese) etj. Shikoni këtu për emrat e qenve të famshëm.

Emrat e qenve të filmave

Ne shohim qen në filma gjatë gjithë kohës. Nëse jeni duke kërkuar për frymëzim, shikoni listën e mëposhtme:

Puffy / Kush është për Mary?

Verdell / Sa mirë që bëhet

Milo / The Mask

Frank / Burrat me të zeza

K-9 / Një polic i mirë qen

Lassie / Lassie

Beethoven / Beethoven – The Magnificent

Marley / Marley & I

Hachiko / Gjithmonë pranë jush

Hooch / Një çift pothuajse perfekt

Zonja / Zonja dhe tramp

Tramp / Zonja dhe Tramp Tramp

Scooby / Scooby-Doo

Sam / I Am Legend

Qen / The Artist

Einstein / Kthehu në të Ardhmen

Pongo / 101 Dalmatë

Drejtim / 101 Dalmatë

Bruiser / Legalisht Bjonde

Bolt / Bolt – Superqen

Toto / Magjistari i Ozit

Emrat për Shih Tzu

Ata janë të lezetshëm, qesharak dhe super të modës! Shihni sugjerimet tona ekskluzive për këtë racë të bukur!

Bombom, Gucci, Freddy, Ziggy, Penélope,Lolita, Flora, Martin, Ana, Billy, Linda.

Emrat e ushqimeve

Shoyo

Temaki

Ginger

Rice

Sushi

Sashimi

Paçoca

Kikirikë

Farofa

Fasule

Biskota

Bombom

Nescau

Emra argëtues për qentë

I pafytyrë

I pafat

Babuon

Balett

Bandit

Belly

Batman

Beijoca

Mustade

Blue

Bolinha

Boss

Brhama

Brutus

Carioca

I mërzitshëm

Chuvisco

Chuvisco

Ciroc

Joker

Cristal

E keqe

Detonalta

Diazepam

Argëtim

Sweetie

Dollar

Ema

Sfungjeri

Ylli

Shkëndija

Favelado>

Smelly

Fifa

Fitá

Flop

Fofuxo

Foguinho

Frida

Gamado

Ganesh

Geppeto

Kitar

Hakuna

Gëzuar

Vëllai

Hobbi

Indio

Iron

Pallto

Jazz

Xhinse

Xhevahir

Jokei

Mbreti

Lup

Elektrik dore

I plagosur

Gjuha

Luan

Ujku

Zot

Hëna

Mafioz

Manjarino

Marmota

Matata

Molado

Metal

Mila

Molly

Brune

Vdekjeprurëse

Muzikë

Krishtlindje

Nerd

Borë

Nutella

Obina

Oracle

Pandora

Pantera

Parause

Paqe

Furry

Shuttlecock

Poker

Pop

Popeye

Shiko gjithashtu: Alarmi për mashtrimet e dhurimit të qenve të racës

Pozitive

Dembeli

Proteina

Pumbaa

Rrufeja

Lepuri

Rebel

Revotril

Rex

Saci

Sarado

Severino

Shiko gjithashtu: 10 qentë më të mirë mbrojtës

Skol

Buzëqeshje

Stella

Suvaco

Tarzán

Kokëfortë

Timão

Toete

Totó

Valente

Vibe

Vicky

Vinyl

Whey

Chess

Sheikh

Xoxo

Xulipa

Xuxa

Zeus

Zika

Zorro

Ide kreative dhe origjinale për emra për qen meshkuj dhe femra

Femër, mashkull, i madh, i vogël, i bardhë, i zi, qenush apo i rritur. Nëse doni të zgjidhni një emër, jeni në vendin e duhur. Shikoni gjithashtu artikuj të tjerë mbi këtë temë:

– A është e mundur të ndryshohet emri i qenit?

– Fazat e jetës së qenve

MBI 1000 EMRA PËR JUZGJIDH!
Bleta e vogël Buba Finho Kita Monalissa Raisca TChopo
Abner Buckbeak Fiona Kitara Mongo Raíssa Tchuco
Ace Buddy Firula Kito Monique Rajá Tchulanga
Adonis Bugão Flafy Kitty Monster Ralph Tchusca
Afërdita Buggy Flappy Kob Hëna Rambo Teco
Agate Bulma Flauvym Kowu Tekskë me luleshtrydhe Randú Tedy
Aika Bummer Flicka Kraif Mucho Rania Teka
Aila Byron Flock Kuka Mufaza Ranna Téo
Airon Cacá Floribella Kwanza Muffie Rashid Tessy
Akila Kakao Floripa Kyara Mulan Rassan Teteu
Akim Kafe Flufi Zonja Mulli Miu Thayguer
Akira Calvin Fluki Laica Muri Raul Thaylú
Aladdin Candy Flupi Laidy Murphy Ray Thião
Alexis Capilé Fly Laika Mussum Rebeca Thiffany
Alf Capucho E lezetshme Laila Mwangole Rebheck Thor
Alpha Carlota Fofucha Laion Nadinne Red Thunder
Pambuk Carmel Foly Lalinha Nadja Redy Thybor
Allan Catita Foster Lara Náfila Renault Tibico
Allorra Catrina Dhelpra Larissa Naia Renny Tico
Almofadinhas Catucha Fran Lassie Nala Rex Tifani
Amelie Catuna Franelly Laycra Nanda Rhianna Tifany
Amon-Rá Ngarkesë Franssoá/Fram Leo Nani Riana Tiffany
Blackberry Charlene Fred Legos Nara Rick Tiger
Andy Charlote Freddy Leide Natasha Ringo Tigor
Engjëll Chawlym Frederick/Fred Legjenda Nathan Ritchie Tiger
Apollo Cheik Frojd Lenky Necas Robin Tigresha
Akili Kimi Frida Lenon Nemo Rocan Timmy
Aramis Chen Miell misri Leslie Nene Rock Tina
Aristoteli Chena Smoke Lessy Nero Rodin Tiranus
Argos Cherlók Uragani Levy Neruska Romy Tishy
Ariana Qershi Fybbi Lia Net Roth Titan
Ariel Chewbacca,Chewie Gandhi Lidy Neto Ruca Titav
Arka Chiara Kamerier Lila Neptuni Rudolph Tob
Aruska Chico Garu Lili Nicholas Rufos/Ruphos Tobias
Asco Chila Giga Lilica Nick Rufus/Ruphus Toby
Astor Chipie Giant Lilith Nico Rulfs Toddy
Astron Spritz Gigi Lilo Nika Rumba Tolby
Atennis Gypsy Gipsy Lincoln Nikita Rusty Tom
Athila Cigane Glauco Lincy Niloca Ryad Tommy
Atila/Atila Hirushja Glory Lion Nilou Ryby Ton
Atlanta Cindy Godiva Lipe Nina Sacha Tonka
Ayme ose Aime Clarinha Golk Lirita Nínive Saddam Tony
Ayza Cleo Mirë Lisa Ninja Sapphire Toostie
Babalu Cloe Gorbby Little Nino Saimon Toquinho
Babel Cobbie Gorda(topolake) Lizzie Nique Salmakia Tor
Babi Cobby Gorky Ujku Jo Samanta Torg
Baby Cocada Goro Logan Nyce Samantha/Sam Tosh
Badam Coco (Koku) Spinner Blondie Oddie Samy Totó
Shorty Coldie Greco Lók Ohana Sandy Toto Skilate,Ruben Taylor
Ruben Taylor
Ruben Taylor është një entuziast i pasionuar për qentë dhe pronar qensh me përvojë, i cili i ka kushtuar jetën e tij kuptimit dhe edukimit të të tjerëve për botën e qenve. Me mbi një dekadë përvojë praktike, Ruben është bërë një burim i besueshëm i njohurive dhe udhëzimeve për shokët e dashuruar të qenve.Pasi u rrit me qen të racave të ndryshme, Ruben zhvilloi një lidhje dhe lidhje të thellë me ta që në moshë të hershme. Magjepsja e tij me sjelljen, shëndetin dhe stërvitjen e qenve u intensifikua më tej, ndërsa ai u përpoq të siguronte kujdesin më të mirë të mundshëm për shokët e tij me gëzof.Ekspertiza e Rubenit shtrihet përtej kujdesit bazë të qenve; ai ka një kuptim të thellë të sëmundjeve të qenve, shqetësimeve shëndetësore dhe komplikimeve të ndryshme që mund të lindin. Përkushtimi i tij në kërkime dhe qëndrimi i përditësuar me zhvillimet më të fundit në këtë fushë siguron që lexuesit e tij të marrin informacion të saktë dhe të besueshëm.Për më tepër, dashuria e Rubenit për të eksploruar raca të ndryshme të qenve dhe karakteristikat e tyre unike e ka bërë atë të grumbullojë një pasuri të njohurive rreth racave të ndryshme. Njohuritë e tij të plota në tiparet specifike të racës, kërkesat për ushtrime dhe temperamentet e bëjnë atë një burim të paçmuar për individët që kërkojnë informacion rreth racave specifike.Nëpërmjet blogut të tij, Ruben përpiqet të ndihmojë pronarët e qenve të lundrojnë në sfidat e pronësisë së qenve dhe të rrisin foshnjat e tyre me gëzof për të qenë shoqërues të lumtur dhe të shëndetshëm. Nga trajnimiteknika për aktivitete argëtuese, ai jep këshilla dhe këshilla praktike për të siguruar edukimin perfekt të çdo qeni.Stili i ngrohtë dhe miqësor i shkrimit të Rubenit, i kombinuar me njohuritë e tij të mëdha, i ka dhënë atij një ndjekës besnik të entuziastëve të qenve, të cilët presin me padurim postimin e tij të ardhshëm në blog. Me pasionin e tij për qentë që shkëlqen përmes fjalëve të tij, Ruben është i përkushtuar të ndikojë pozitivisht në jetën e qenve dhe pronarëve të tyre.