emrat e qenve të famshëm

emrat e qenve të famshëm
Ruben Taylor

Epo, ne ju kemi bërë tashmë një listë me më shumë se 1000 emra qensh, lista më e madhe e emrave të qenve në internet.

Ne ju kemi mësuar gjithashtu se si të zgjidhni emrin ideal për qen.

Tani le të prezantojmë disa emra të qenve të famshëm . Nëse njihni ndonjë personazh tjetër të famshëm dhe qentë e tyre, na tregoni në komente!

Shikoni videon tonë se si të zgjidhni emrin e përsosur për qenin tuaj

Ana Hickman ka gjithsej 16 qen! Midis tyre: Judith, Olavo dhe Niki

Lua Blanco zotëron qenin Freddier

Di Ferrero, nga NX Zero është mësuesi i një bulldogu anglez, Dimba

Celso Zucatelli është mësuesi i një Spitz gjerman (pomeranez), Paçoca

Roberto Bolaños, Chaves i përjetshëm, ka një Chihuahua shumë të lezetshme

David Beckham dhe Victoria Beckham kanë një femër Bulldog English, të quajtur Coco

Alexandre Rossi nuk mund të lihet jashtë. Ai është tutori i endacakes Estopinha

Giovanna Lancelloti zotëron Marley, një Shih Tzu

Gisele Bundchen zotëron Vida , Yorkshire Terrier

Gustavo Lima ka Yorkshire Belinha dhe qenin Pekinez Pipoca

Shiko gjithashtu: 5 qëndrime që mund ta bëjnë qenin tuaj të pakënaqur

Isis Valverde zotëron Labrador Marley

Júnior, nga ish-sandy & Junior, është tutor iBoston Terrier Bruna Surfistinha

Luftëtari Minotauro ka një bulldog francez shumë me gëzof të quajtur Temaki

Yorkshire Dudu është Xuxa's qeni

Shiko gjithashtu: Gjithçka rreth racës Labrador

Bruna Marquezine ka Luna, një kurvë e bukur malteze

Miley Cyrus fitoi Moonie , një Spitz gjerman

Si të zgjidhni emrin ideal për qenin tuaj

Shikoni videon tonë se si të zgjidhni emrin e përsosur për qenin tuaj

Si ta mësoni qenin tuaj me emrin e tij

Është shumë e lehtë ta mësoni qenin tuaj me emrin e tij, ja se si:

1- Përdoreni gjithmonë emrin e tij në kohën e gjerat e mira, si vaktet, ushqimet dhe afeksioni

2- Mundohuni te mos perdorni pseudonime te tjera ne fillim qe te mbaje mend mire emrin e zgjedhur

3- Mos perdorni emrin e qenit për të luftuar me të, për shembull: "Toby, jo!" ose "Jo, Toby!" Përdorni emrin e qenit vetëm për gjëra pozitive.
Ruben Taylor
Ruben Taylor
Ruben Taylor është një entuziast i pasionuar për qentë dhe pronar qensh me përvojë, i cili i ka kushtuar jetën e tij kuptimit dhe edukimit të të tjerëve për botën e qenve. Me mbi një dekadë përvojë praktike, Ruben është bërë një burim i besueshëm i njohurive dhe udhëzimeve për shokët e dashuruar të qenve.Pasi u rrit me qen të racave të ndryshme, Ruben zhvilloi një lidhje dhe lidhje të thellë me ta që në moshë të hershme. Magjepsja e tij me sjelljen, shëndetin dhe stërvitjen e qenve u intensifikua më tej, ndërsa ai u përpoq të siguronte kujdesin më të mirë të mundshëm për shokët e tij me gëzof.Ekspertiza e Rubenit shtrihet përtej kujdesit bazë të qenve; ai ka një kuptim të thellë të sëmundjeve të qenve, shqetësimeve shëndetësore dhe komplikimeve të ndryshme që mund të lindin. Përkushtimi i tij në kërkime dhe qëndrimi i përditësuar me zhvillimet më të fundit në këtë fushë siguron që lexuesit e tij të marrin informacion të saktë dhe të besueshëm.Për më tepër, dashuria e Rubenit për të eksploruar raca të ndryshme të qenve dhe karakteristikat e tyre unike e ka bërë atë të grumbullojë një pasuri të njohurive rreth racave të ndryshme. Njohuritë e tij të plota në tiparet specifike të racës, kërkesat për ushtrime dhe temperamentet e bëjnë atë një burim të paçmuar për individët që kërkojnë informacion rreth racave specifike.Nëpërmjet blogut të tij, Ruben përpiqet të ndihmojë pronarët e qenve të lundrojnë në sfidat e pronësisë së qenve dhe të rrisin foshnjat e tyre me gëzof për të qenë shoqërues të lumtur dhe të shëndetshëm. Nga trajnimiteknika për aktivitete argëtuese, ai jep këshilla dhe këshilla praktike për të siguruar edukimin perfekt të çdo qeni.Stili i ngrohtë dhe miqësor i shkrimit të Rubenit, i kombinuar me njohuritë e tij të mëdha, i ka dhënë atij një ndjekës besnik të entuziastëve të qenve, të cilët presin me padurim postimin e tij të ardhshëm në blog. Me pasionin e tij për qentë që shkëlqen përmes fjalëve të tij, Ruben është i përkushtuar të ndikojë pozitivisht në jetën e qenve dhe pronarëve të tyre.