Para dhe pas: 13 foto tregojnë se sa i mirë mund të jetë adoptimi për qentë e braktisur

Para dhe pas: 13 foto tregojnë se sa i mirë mund të jetë adoptimi për qentë e braktisur
Ruben Taylor

Qentë dhe macet e braktisura vuajnë shumë në jetën e tyre, të gjithë e dinë këtë. Fatmirësisht, ka njerëz me zemër të mirë që adoptojnë këto kafshë shtëpiake dhe ndryshimi është i qartë për ata që e shohin! Jeta e këtyre qenve ndryshon, dhe po ashtu edhe jeta e atyre që i adoptojnë.

Ne kemi bërë një speciale për endacakët këtu në sit, kështu që ju mund të mësoni gjithçka rreth birësimit, kujdesit dhe këshillave rreth këtyre kafshëve simpatike kush thjesht dëshiron të japë dhe të marrë dashuri.

Shpërndaje këtë postim në Facebook për të ndihmuar në rritjen e ndërgjegjësimit të njerëzve, ndoshta nuk mund të bëjmë më shumë kafshë për t'u birësuar?

Ne kemi folur tashmë për birësimin në kanalin tonë në youtube të qenve, vizituam CCZ-në në São Paulo dhe biseduam me veterinerin përgjegjës atje. Hidhini një sy dhe sigurohuni që të abonoheni në kanalin tonë.

Shiko gjithashtu: Si të prisni thonjtë e qenit

Shihni më poshtë 16 foto që tregojnë para dhe pas të kafshëve të braktisura që u adoptuan.

Chex

Val

Labrador i shpëtuar

Kelysh i adoptuar

Bandit

Dafina

Amelia

Sandy

Ned

jastëk

Bumble Bee

Shiko gjithashtu: Qeni me kollë: arsyet e mundshme

Spokey

Jackson
Ruben Taylor
Ruben Taylor
Ruben Taylor është një entuziast i pasionuar për qentë dhe pronar qensh me përvojë, i cili i ka kushtuar jetën e tij kuptimit dhe edukimit të të tjerëve për botën e qenve. Me mbi një dekadë përvojë praktike, Ruben është bërë një burim i besueshëm i njohurive dhe udhëzimeve për shokët e dashuruar të qenve.Pasi u rrit me qen të racave të ndryshme, Ruben zhvilloi një lidhje dhe lidhje të thellë me ta që në moshë të hershme. Magjepsja e tij me sjelljen, shëndetin dhe stërvitjen e qenve u intensifikua më tej, ndërsa ai u përpoq të siguronte kujdesin më të mirë të mundshëm për shokët e tij me gëzof.Ekspertiza e Rubenit shtrihet përtej kujdesit bazë të qenve; ai ka një kuptim të thellë të sëmundjeve të qenve, shqetësimeve shëndetësore dhe komplikimeve të ndryshme që mund të lindin. Përkushtimi i tij në kërkime dhe qëndrimi i përditësuar me zhvillimet më të fundit në këtë fushë siguron që lexuesit e tij të marrin informacion të saktë dhe të besueshëm.Për më tepër, dashuria e Rubenit për të eksploruar raca të ndryshme të qenve dhe karakteristikat e tyre unike e ka bërë atë të grumbullojë një pasuri të njohurive rreth racave të ndryshme. Njohuritë e tij të plota në tiparet specifike të racës, kërkesat për ushtrime dhe temperamentet e bëjnë atë një burim të paçmuar për individët që kërkojnë informacion rreth racave specifike.Nëpërmjet blogut të tij, Ruben përpiqet të ndihmojë pronarët e qenve të lundrojnë në sfidat e pronësisë së qenve dhe të rrisin foshnjat e tyre me gëzof për të qenë shoqërues të lumtur dhe të shëndetshëm. Nga trajnimiteknika për aktivitete argëtuese, ai jep këshilla dhe këshilla praktike për të siguruar edukimin perfekt të çdo qeni.Stili i ngrohtë dhe miqësor i shkrimit të Rubenit, i kombinuar me njohuritë e tij të mëdha, i ka dhënë atij një ndjekës besnik të entuziastëve të qenve, të cilët presin me padurim postimin e tij të ardhshëm në blog. Me pasionin e tij për qentë që shkëlqen përmes fjalëve të tij, Ruben është i përkushtuar të ndikojë pozitivisht në jetën e qenve dhe pronarëve të tyre.